Incompany

Al onze open trainingen zijn ook voor uw organisatie in-company te verzorgen. Een in-company training stelt u in staat om groepen medewerkers dezelfde opleiding te laten volgen op een door u gekozen locatie. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen, of wanneer u specifieke wensen heeft om een groep medewerkers te trainen in een bepaald onderwerp. Wij passen dan onze standaard opleidingen voor u aan op basis van uw wensen.

 

Het kan ook zijn dat u een trainingsprogramma geheel op maat voor uw organisatie ontwikkeld wilt hebben. Immers, iedere organisatie heeft zijn eigen dynamiek en doelstellingen. Een bijpassend trainingsprogramma kan u helpen in het realiseren van uw doelstellingen.

 

Uitgangspunt bij in-company opleidingen is dat zowel uw binnendienst als uw buitendienst gezamenlijk hieraan deelnemen. Door deze combinatie wordt de clubgedachte binnen uw organisatie versterkt en uw formule in totaal ook nog eens extra gevitaliseerd en geoptimaliseerd. Zo wordt uw formule zowel ‘binnen’ als ‘buiten’ uniform en gedisciplineerd vertaald naar uw franchisenemers, die hierna wellicht ook een in-company training nodig hebben.

 

Wilt u meer informatie over onze in-company opleidingen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.